ברגע אחד נואש היא נעזרת בנתן (יהודה לוי) בנו הבכור של אדמו”ר הקהילה, כבן 35, נשוי ואב לשלום. הוא מבטיח ללמד אותה לרצות את החיים ולא להיות בודדה ופייגי תובעת את קיום ההבטחה. אחרי שנחשד באהבה אסורה עם אחת החסידות, הוא חדל להיפגש עם נשים ביחידות ובעצם איבד את הזכות לרשת את האדמו”רות אחרי מות אביו. שרוליק אחיו הצעיר (עידו ברטל) ראוי יותר.
אחרי המפגש ביניהם יחזור נתן לעשות את מה שהוא עושה הכי טוב, להקשיב ולכוון את ליבן של נשים. פייגי גדלה עם אם חד-הורית פגועת-נפש ובלתי צפויה (נועה קולר) שמאוימת מהקשר הדק שנרקם בין השניים.ככל שפייגי נהפכת עצמאית יותר, כך האומץ שלה גדל והיא מצליחה לעמוד מול קהילה שלמה שמתקוממת מול הרב ודורשת ממנו להפסיק את פעולתו. אדמו”ר של קהילה חסידית בצפון הארץ הולך לעולמו, ובנו הבכור, נתן (יהודה לוי), אמור לרשת את מקומו, אלא שהוא מתקשה לקבל הכרה בכך משום שבעבר נהג להיות “רב של נשים”. על אף שהבטיח לא לעסוק בתחום עוד, הוא פוגש בפייגי (מיה עברין), נערה בת 17 שמשנה את חייו.
פייגי גדלה עם אם חד הורית פגועת נפש ובלתי צפויה (נועה קולר) שמאוימת מהקשר הדק שנרקם בין השניים. ככל שפייגי נהפכת עצמאית יותר, כך האומץ שלה גדל והיא מצליחה לעמוד מול קהילה שלמה שמתקוממת מול הרב ודורשת ממנו להפסיק את פעולתו. רוב הידע של חילונים על הקהילה החרדית מגיע מסדרות על חרדים. בתפיסה החילונית, זוהי קהילה סגורה ברובה שלא מעוניינת לאפשר כניסה למי שאינו שותף לאמונה ולאורח החיים שלה.
במאית הקולנוע המוערכת, רמה בורשטיין, יוצרת לראשונה סדרת טלוויזיה. במרכז הסדרה המתרחשת בקהילה חסידית בטבריה, נמצאת פייגי בת ה-18 (מיה עברין).
- רוב הידע של חילונים על הקהילה החרדית מגיע מסדרות על חרדים.
- אחרי שנחשד באהבה אסורה עם אחת החסידות, הוא חדל להיפגש עם נשים ביחידות ובעצם איבד את הזכות לרשת את האדמו”רות אחרי מות אביו.
- אדמו”ר של קהילה חסידית בצפון הארץ הולך לעולמו, ובנו הבכור, נתן (יהודה לוי), אמור לרשת את מקומו, אלא שהוא מתקשה לקבל הכרה בכך משום שבעבר נהג להיות “רב של נשים”. על אף שהבטיח לא לעסוק בתחום עוד, הוא פוגש בפייגי (מיה עברין), נערה בת 17 שמשנה את חייו.
- את ענייני הפנים אנחנו מפנימים מסדרות כמו “שטיסל”, “המורדת”, “שבאבניקים”, “מרחק נגיעה”, “מתיר עגונות” וכיוצא באלה.
- במרכז הסדרה המתרחשת בקהילה חסידית בטבריה, נמצאת פייגי בת ה-18 (מיה עברין).
מהתקשורת אנחנו מקבלים את ההתפתחויות הפוליטיות של הקהילה, או סיקור של לוויות המוניות. את ענייני הפנים אנחנו מפנימים מסדרות כמו “שטיסל”, “המורדת”, “שבאבניקים”, “מרחק נגיעה”, “מתיר עגונות” וכיוצא באלה.